REÇETE TEVZİ SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN ÖNEMLİ !!!

Bilindiği üzere, Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacılar Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol’ün 3.7 maddesine istinaden Protokol eki Ek/4’de yer alan reçetelerin sıralı dağıtım uygulamaları Farma Inbox programı üzerinden ulaşılan Reçete Tevzi Programı aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti tarafından alınan karar gereğince, 15.10.2014 tarihinden itibaren, Recete Tevzi İşlemleri, Eczacı Bilgi Sistemi içersinde gerçekleştirilecektir.

Odamıza borcu bulunan üyelerimizin, bu borçlarını ödemeden sisteme girişleri mümkün olamayacağından borcu olan üyelerimizin reçete tevzi uygulamaları alanında herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için 20.10.2014 tarihine kadar borçlarını ödemelerini rica ederiz.