SGK TARAFINDAN AKTARIMI GERÇEKLEŞTİRİLEMEYEN SSK VE BAĞ-KUR KATILIM PAYI ÖDEMELERİ İLE MART AYI REÇETELERİNE AİT HİZMET BEDELLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Bilindiği gibi, Birliğimiz tarafından 25.06.2012 tarihinde yayımlanan duyuruda, SGK’dan alınan bilgiye göre, 2012 Mart ayı reçetelerine ait eczanelere ödenemeyen hizmet bedelleri ile birlikte katılım payı tutarlarının ödemesinin, 29 Haziran 2012 Cuma günü eczacılarımızın hesabında olacağı belirtilmişti.

Ancak Kurum ile yapılan görüşmede, Cuma günü hesaplarda olan ödemelerin yalnızca Emekli Sandığı’na ait katılım payı ödemesi olduğu bilgisi alınmış olup, SSK ve Bağ-Kur’a ait katılım payı ödemesinin ise 04 Temmuz 2012 Çarşamba günü eczacılarımızın hesaplarında olacağı bildirilmiştir.

Ayrıca 04 Temmuz 2012 Çarşamba günü yapılacak olan ödemelerin içinde aktarımı yapılamamış olan reçete hizmet bedellerinin de olduğu bilgisi alınmıştır.