DİL EĞİTİMİ HAKKINDA

Sayı : 55953653-774.02-E.34269

Konu: Dil Eğitimi

36. BÖLGE ÇANAKKALE ECZACI ODASI NA

Üniversitemiz Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde yüz yüze ve online olarak dil eğitimi kursları ve sertifika programları açılmaktadır. En Son öğretim teknolojileri ile yapılacak kurslar hayat boyu öğrenme ilkesi doğrultusunda alanında uzman öğretim elemanları tarafından yapılmaktadır.

Bu kapsamda açılacak kurslardan bazıları;

Online Arapça Kursu (60saat), dersler internet üzerinden canlı der yöntemiyle yapılacaktır.

Online İngilizce YDS Kursu (140 saat),dersler internet üzerinden canlı ders yöntemiyle yapılacaktır.

Temel Düzeyde Fransızca Kursu (60 saat),dersler ÇÖMÜ TÖMER dersliklerinde yapılacaktır.

Temel Düzeyde Genel İngilizce Kursu (60 saat), dersler ÇÖMÜ TÖMER dersliklerinde yapılacaktır.

Orta Düzeyde Genel İngilizce Kursu (60 saat), dersler ÇÖMÜ TÖMER dersliklerinde yapılacaktır.

Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretmenliği Sertifika Programı (104 saat), -dersler online (72 saat), uygulamalı (32 saat) olarak yapılacaktır.

Kurslarımızın Nisan -2017 de açılması planlanmaktadır. Kurslar hakkında detaylı bilgiye http://tomer.comu.edu.tr adresinden ve 0286 2180018-4077 den ulaşabilirsiniz.

Biriminizde veya alt birimlerinizde bulunan tüm personele duyurulması konusunda gereğini arz/rica ederim.

Prof. Dr. Mirza TOKPUNAR