TEB Akademi eğitimi Hakkında

26 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanmış ve sizlere duyurulmuş olan eğitimle ilgili; Doç. Dr. Mesut Sancar Hoca’nın programındaki olağandışı ve beklenmeyen değişiklikten dolayı, TEB Akademi tarafından konu ve eğitimci değişikliğine gidilmiş olup yeni ve güncel eğitim konusu, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Ecz. Taner Döven tarafından sunulacak olan “ Eczanede Nöropazarlama” olacaktır.

Otele öğlen yemeği için sayı bildirileceğinden katılımlarınızı odamıza 24/05/2017 akşamına kadar bildirmenizi önemle rica ederiz.

Not: Eğitim toplantısı Çanak Otel’de 26/05/2017 saat 10:00-16:00 arası gerçekleştirilecek olup, öğlen yemeği molası verilecektir.

Bu eğitim programında; eczane ve hastanelerde bulunan tıbbi cihazların tanımı, sınıflandırılması ve EC direktifi, eczane ve hastanelerde bulunan tıbbi cihazlar, medikal ürünler, sağlık aksesuarları, radyoaktif olan ve olmayan tıbbi gazlar, CE işareti ve yönetmelikler, yasal düzenlemeler, tıbbi cihazların sterilizasyonu, tıbbi cihazların ve medikal ürünlerin üretimi ve kalite kontrolü konuları üzerinde durulacaktır.

EĞİTİM SÜRESİ: 1 GÜN