Farmasötik Bakım Asistanı tebrp

Değerli meslektaşlarımız, Türk Eczacıları Birliği tarafından geliştirilen “Farmasötik Bakım Asistanı tebrp” destekleriniz ile gelişmeye devam ediyor. Yakın zamanda sizlerden gelen geri bildirimler doğrultusunda tebrp mobil uygulamalarını kullanımınıza sunduk. Aktif kullanıcı sayımız 17.000’i aştı. Göstermiş olduğunuz ilgi ve katkılarınız için teşekkür ederiz. Bu sorumluluk bilinci ile geri bildirimleriniz doğrultusunda ilave birçok yeni geliştirme planladık. Çok yakında kullanımınıza sunmayı umuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi ilerleyen süreçte tebrp geliştirme aşamasında vereceğiniz her türlü katkı bizim için çok değerlidir.

Her türlü görüş ve önerilerinizi uygulama içerisindeki iletişim modülünden ya datebrp@teb.org.tr adresine e-posta yolu ile gönderebilirsiniz.

Birlikte daha iyi bir tebrp için bilginize ve ilginize sunarız.