Nisan Dönemi Reçetelerinin Medula Eczane Provizyon Sisteminde Yeniden Kaydedilmesi Hakkında

Nisan Dönemi Reçetelerinin Medula Eczane Provizyon Sisteminde

Yeniden Kaydedilmesi Hakkında

Eczane indirim oranlarına esas hasılat tutarları ile reçete başı hizmet bedellerinde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılacak güncellemenin ve stok düzenleme hakkından yararlanan meslektaşlarımızın hasılat tutarının stok düzenleme için kestiği fatura düşülerek hesaplanmasına ilişkin işlemleri Nisan dönemi faturaları için de geçerli olacaktır.

Halihazırda sisteme kaydedilmiş olan reçetelerin çağrılarak yeniden kaydedilmesi işlemleri için gerekli düzenlemeler Medula Eczane Provizyon Sisteminde 15.05.2019 Çarşamba günü akşam saati itibariyle tamamlanmış olup, sisteme kaydedilmiş reçetelerin çağrılarak, yeni düzenlemelere uygun şekilde yeniden kaydedilmesi işleminin gün içerisinde yapılması rutin işlemleri etkileyebileceğinden; reçete çağırma ve yeniden kaydetme işlemlerinin hergün saat 17:00 den sonra yapılacak şekilde planlandığı bilgisi alınmıştır.

Söz konusu işlemin gerçekleştirilmesinde, KAYDET butonuna basılmadığı takdirde işlem tamamlanmadığından, yeniden kaydetme işlemi sırasında, KAYDET tuşuna basılması önemlidir.

TEBEOS programını kullanan meslektaşlarımız, reçeteleri sistemde yeniden kaydetme işlemini Toplu Reçete Aktarımı uygulaması ile gerçekleştirebilmektedir. Bu uygulama için işlem adımları, duyurumuz ekinde yer almaktadır.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Aktarım aşamaları için tıklayınız.

Willy Brandt Sokak No:9 06690 Çankaya, Ankara

teb@teb.org.tr

EGAŞNovagenix

İnsan Kaynakları