Yardımlaşma Sandığı Kredi Faizleri Yeniden Düştü

Piyasa koşullarını da dikkate alarak, üyelerimize kullandırılan kredilerin maliyetini daha da düşürmek amacıyla Sandığımızca kullandırılan kredilerin faiz oranı aylık %1,75 düzeyinden%1,69düzeyine çekilmiştir.

Talep edilen krediler, Türk Ekonomi Bankası aracılığıyla kullandırılacaktır. Bankayailetilen kredi kullandırım talimatının süresi, 1 ay olup; 1 ay içinde kullanılmayan kredilerdeğerlendirilmeyecektir.

Üyelerimize kullandırılan kredi işlemlerinde hiçbir isim altında masrafalınmayacaktır.Kredi ödeme tablosuna göre sadece ödeme gününe bağlı olarak küçükdeğişiklikler olabilir.

Kredi talebinde bulunan üyelerimizin kendilerine ve kefillerine ait aşağıda bildirilenevrakları bankaya ulaştırmaları halinde kredilerinin tahsis süreci hızlanacaktır.

24.07.2019tarihinden itibaren geçerli olmak üzere kredi limit ve faiz oranlarını içerentablomuz ektedir.

Ayrıca kredi kullanacak üyelerimizin kredi talep formlarının asıllarıyla birlikte Oda onay yazınızın Sandığımıza ulaştırılmasını, gereği için bilgilerinizi ve konuyu üyelerinize duyurmanızı saygılarımla rica ederim.

Ecz. Mehmet İbrahim ÖZKOL

Sayman

Kredi talebinde bulunan borçlu ve kefil üyemizin bankaya teslim etmesi gerekenevrakları;

a.Nüfus Cüzdanı,

b.İmza Sirküleri,

c.Son 2 tam yıl sonu Gelir ve Kurumlar Vergisi Beyannamesi ve bulunulan yılın sondönem Geçici Vergi Beyannamesi.

d.Vergi Levhası, e. Banka sorgularında ödenmemiş bir kayıt (çek/senet/haciz/kredi vekart gecikmesi vb.) varsa ödendi belgeleri.

f.Üyesi olunan Eczacı Odası'ndan alınan borçlu ve kefil üyemiz için Oda Kayıt belgesi

Kredi tablosuna ulaşmak için tıklayınız.