2021 YILINA AİT GRAM SETLERİNİN BAŞVURU YAPAN ECZANELERİNİN GÖNDERİMİ HAKKINDA

2021 yılına ait olan başvurunuza istinaden gram takımınızı 06.08.2021 (Cuma) tarihine kadar muayene için aşağıda belirtilen muayene adresine kargo ile göndermeniz gerekmektedir.

Gram takımını tarafımıza gönderirken aşağıdaki hususlara lütfen dikkat ediniz.

-Her eczaneninmuayene başvuru formu (BAŞVURU EVRAK NUMARASI yazan sayfa olsa yeterli) kütle kutusu ile ilişik olmalıdır.

-Kütleler, kütle set kutusu ile birlikte gönderim yapılmalıdır.

-1gr dan küçük olan kütleleri mini poşetleme yapıp kütle kutusu içine koyulmalıdır. (kargolama esnasında kayıp olabiliyor.)

-Kütle Kutusu açılmayacak şekilde lastik ile paketleme yapılmalıdır.

-Setin içinde eksik kütle olabilir fakat aşağıda belirtilenlerden fazla olmamalıdır. (Bir sonraki muayenesinde eksik olmayacak aşağıdaki teşkile birebir uygun olmak zorunda)

-Kütleler paslı, kirli olmamalıdır aksi halde muayene yapılmadan uygunsuz değerlendirilip mühür vurulur kullanıma kapatılır.

BAŞVURU EVRAK NUMARANIZIhttp://basvuruportal.tse.org.tr/adresinden başvuru yaparken almış olduğunuz kullanıcı bilgileriniz ile giriş yapıyorsunuz ve sonrasında ÖLÇÜ ALETLERİ>BAŞVURU İŞLEMLERİ> BAŞVURU LİSTELE adımlarını takip ederek başvuru evrak numaranızı gelmiş olduğunuz ekranda göreceksiniz.

GRAM TAKIMI Set şekli şu iki şekilden biri olmalıdır:

1 g

2* g