ŞEMDİNLİ DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİM YARDIMCISI ECZ. İLYAS KALKAN’A YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

Sağlıkta şiddet olayları dur durak bilmeden sürmeye devam ediyor. Ne yazık ki bunun son örneğini Şemdinli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ecz. İlyas Kalkan’a uygulanan şiddet olayında gördük.

Sağlık çalışanlarının güvensizlik duygusu içerisinde görev yapmasına neden olan şiddet olaylarına yönelik önlemlerin en üst seviyeden alınması ve şiddetin bir an önce durdurulması artık zorunludur.

Türk Eczacıları Birliği olarak hasta yakınları tarafından hastanede darp edilen Başhekim Yardımcısı Ecz. İlyas Kalkan’a yapılan saldırıyı kınıyor, olayın faillerinin cezasız kalmaması için gereken önlemlerin acilen alınacağına inanıyoruz. Meslektaşımız Ecz. İlyas Kalkan’a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.