ESKİŞEHİR’DE BİR ECZANEMİZDE YAŞANAN ŞİDDET OLAYINI KINIYORUZ

Eskişehir’de bulunan bir eczanemizde, meslektaşımız Burcu Şirin ve kardeşi, bir hasta yakınının gösterdiği fiili şiddet olayının mağduru olmuştur.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin hız kesmeden devam ettiği bir dönemde, meslektaşlarımızın güvenlik endişesine, bir de bulunmayan ilaçların tedirginliği eklenmiştir. Bir kez daha altını çiziyoruz ki eczanelerde bulunamayan ilaçların sorumlusu eczacılar değildir!

Saldırıyı nefretle kınıyor, meslektaşımız Ecz. Burcu Şirin ve kardeşine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Saldırgana ilişkin hukuki sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız.

Bir kez daha tüm yetkilileri eczanelerimizde maruz kaldığımız şiddet olaylarının son bulması için gereğini yapmaya ve güvenlik sorunlarımızı çözmeye davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.