2011 Farmavizyon Eczacılık Fuarı

Türk Eczacıları Birliği (TEB) ve Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği (TEKB) nin birlikte düzenlediği ve Türkiye \'de eczacı örgütleri tarafından oluşturulan tek fuar olma özelliği taşıyan Farmavizyon Eczacılık Fuarı,08 - 10 Nisan 2011 tarihlerinde, İstanbul CNR Expo Center da gerçekleştiriliyor.

Farmavizyon Eczacılık Fuarı nın amacı, ilaç ve eczacılık konularındaki yeni ürün, proje ve etkinlikleri sektörün tüm bileşenleri ile buluşturmak, dünyada ve Türkiye \'de eczacılık sektörüne yönelik tüm hareket ve gelişmelerden sektörü haberdar etmek ve eczacılarımızın mesleki gelişimine katkıda bulunmaktır.

2002 yılında, TEKB nin önderliğinde başlayan ve gelişen Farmavizyon Eczacılık Fuarı, 2007 yılından itibaren TEB in de katılımıyla daha da güçlü bir şekilde sizlerle buluşmaktadır. TEB ve TEKB olarak; eczacıların ekonomik örgütleri olan Eczacı Kooperatifleri ile mesleki örgütleri Eczacı Odalarının desteği ile sadece ticari bir fuar düzenlemeyi değil, içinde yer aldığımız sağlık alanının etik değerlerine sahip çıkan, bu değerleri önde tutan katılımcıları bir araya getirmeyi ve meslektaşlarımıza tanıtabilmeyi amaçlıyoruz.

Farmavizyon Eczacılık Fuarı nı öne çıkaran temel noktalar;

* Eczacılar ve eczacı örgütleri tarafından oluşturulan özgün içerik ve gündeme sahip tek fuar.

* Farmavizyon Bilgi Platformu; eczacıların mesleki gelişimine ve eczane ihtiyaçlarına katkı sağlayan eğitim ve seminerler.

* Farmavizyon Öğrenci Platformu; geleceğin eczacıları olan Türkiye deki eczacılık fakültesi öğrencilerinin en büyük buluşma noktası.

* Mezunlar Buluşması: eczacıları fakülte arkadaşlarıyla buluşturan özgün organizasyon.

* Meslek örgütleri, Sivil Toplum Kuruluşları, üniversiteler ve sektörel basını da kapsayan, en kapsamlı buluşma platformu.

* Uluslararası işbirliği ile organize edilen, altyapısı düzgün, ulaşımı kolay ve ferah bir mekanda (CNR Expo Center) gerçekleşen en büyük eczacı platformu.

TEB ve TEKB olarak; Farmavizyon Eczacılık Fuarı nın sektörün gündemini yakalayan ve tüm taraflarını en kapsamlı şekilde bir araya getiren özgün bir platform olması özelliğini devam ettirirken; 2011 yılında da siz değerli katılımcılarımızı aramızda görmekten ve bu büyük platformda bir arada olmaktan büyük mutluluk duyacağız.