2009–2010 yılı Eczane Çalışan Eğitimi Başvuruları

Eczane çalışanlarının sertifikalandırılması amacıyla T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Eczacıları Birliği arasında 10.12.2007 tarihinde imzalanan Protokol gereği ilimizde 2009-2010 yılında eğitime başlanacaktır.

Eğitime katılabilmek için gerekli başvurular, 09 Kasım- 25Kasımtarihleri arasında yapılabilecektir.

Eğitime katılma koşulları ve istenen belgeler:

• En az ilkokul veya ilköğretim okulu mezunu olmak (Diploma sureti ve nüfus cüzdan fotokopisi)
  • Sağlık durumu mesleğini icra etmesine uygun olmak (Tek doktor raporu yeterlidir.)
  • Başvuru tarihi itibarıyla, eczacıya destek personeli olarak asgari 1 yıl eczanede çalışmış olduğunu belgeleyen sigorta prim makbuzları (Kesintili olabilir, toplamda 1 yılın tamamlanmış olması gerekir)
  • Aşağıda yer alan FORM doldurularak yukarıda belirtilen belgelerle birlikte en son25 KASIM2009 tarihine kadarodamızabaşvurmaları gerekmektedir.

Ek-1